Om

VILKA ÄR VI EGENTLIGEN?

Välkommen till ‘Något Kajko Podcast’ som är en svenskspråkig, humoristisk duo-podcast med David och Brutti.

Denna humoristiska och lättsmälta podcast handlar om allt mellan himmel och jord, men om man är TVUNGEN att beskriva podcasten med ett ord, så skulle det vara Livsåskådning. Duon pratar ofta om självupplevda situationer, halkar ofta in på film/TV-serier och musik. De gillar även att läsa upp skrattretande artiklar och skapar lätt en debatt kring dessa. Icke att förglömma, så är dessa två herrar väldigt bittra och kränkta, vilket lyssnaren får ta del av i den återkommande programpunkten ”Veckans Känga”.

Feedback, frågor, eller klagomål kan skickas via:
nagotkajko.se/kontakt (och ja, du får vara anonym)

Mvh
Något Kajko-crew

Medverkande:


Namn:
David.
Ålder: 28.
Bor:
Norrköping, Sverige.
Är: Programledare/studiotekniker i ‘Något Kajko Podcast’.
Intressen: 
TV-serier, musikproduktion, hockey, hamburgare, och att försöka ta tag i sitt liv. Helst i rätt riktning. Gillar pälsmössor och klädesmärket Vans.

David är grundare och programledare i Något Kajko Podcast. Tillsammans med Brutti, pratar han gärna om filmer, TV-serier, livsfilosofi, internetfenomen samt saker han försöker att få grepp om. Han är inte särskilt politisk av sig, men han kan vara en bitter och samhällskritisk man om han har sovit dåligt.

brutti-nagot-kajkoNamn: Brutti.
Ålder: 30.
Bor: Norrköping, Sverige.
Är: Programledare i ‘Något Kajko Podcast’
Intressen: TV-spel, TV-serier, filmer, hockey, datorer, gura, mat, musik, bärtz å brudar. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Brutti, egentligen Stefan, är en skäggig filur med en viss likhet av ”The Dude” i filmen The Big Lebowski. Han är sedan sensommaren 2013 en god vän till David, och snacket mellan dom båda flyter på lika lätt och bra som marmelad på den rostade mackan. Han är ett stort Boston Bruins-fan, vilket precis är det laget David avskyr mest i hela NHL. ”Jag hade faktiskt tyckt honom lite mer om han höll på rätt lag i NHL”, ska David ha sagt i en exklusiv intervju som inte ens ägt rum.


 

 

Facebook IconTwitter IconInstagramInstagram