Avsnitt 9: Banana Skids

NIONDE AVSNITTET! BANANA SKIDS, VIA DIREKT OCH ANNAN NOSTALGI!

*

AVSNITTSINNEHÅLL & BILDER:

AKT I:
David inleder avsnittet med en japansk nisch, medan Brutti bevisar att han besitter en talang på att faktiskt låta som en sensei. Nogoto Kaikuru Podcastuh! Duon berättar att dom väljer att skrota den uttjatade re-capen. David väljer dock att berätta lite snabbt om när en servitör på en Sushirestaurang inte visste vad Ramen (Japansk nudelsoppa) var.
Master_Sensei_2skrot2Japanese_Salt_flavor_Sapporo_Ramen

AKT II:
90-TAL! Duon väljer att prata om 90-tals-nostalgi, som är avsnittets huvudämne. De ramlar först in på musiken som präglade deras barndom. David är fortfarande ärrad efter DJ Alligator Project’s och andra artisters musikhits med sexuella anspelningar, som spelades på mellanstadie-discon och Roliga Timmen.
2dwi5v61422978244_1ad7bd7acbd71a5ea79801cee06ad9d1webb-disco-4512_full

Låtar som spelas upp (klicka på länk för att lyssna):
Lena Philipsson – Kärleken Är Evig
Pantera – Drag The Waters
Savage Garden – To The Moon And Back
DJ Alligator Project – The Whistle Song
DJ Alligator Project – Lollipop
DJ Alligator Project – Doggy Style
Mousse T. feat. Hot ‘n’ Juicy – Horny

David minns skrivstils-stencilerna, och hur hans lärare med Old School-attityd fick eleverna att skriva på A4-papper (båda sidorna) att de aldrig mer ska svära. De går också igenom vad verb, adjektiv och substantiv är, med hjälp av den gamla ramsan.
svssfb1_131575821Simpsons_chalkboard_gag

Brutti berättar om hans första mobiltelefon som han vann i en tävling genom GB-glass. Den fick han inte ha med sig till skolan, eftersom det var ett störningsmoment. Telefonsmuggel till skolan förekom, för att spela Snake. Duon kommer fram till att mobiltelefoner inte var till något intresse på den gamla goda tiden. Tyvärr ser samhället annorlunda ut idag på den fronten.
no5110_00maxresdefaulta1

Brutti berättar om när han rymde från sin dagmamma för att köpa mjukglass och busringa till Via Direkt. David berättar alltid hur han alltid slog sönder sig i en nedförsbacke trots sin hjälm i tungt packad frigolit. David berättar också hur han körde Sopcontainers-roulette medan han åt Banana Skids.
via331329609_172516267Untitled

AKT III:
Dags för ”Veckans Känga” igen, så klart. David delar ut en känga till folk som nyser/hostar rakt ut utan att hålla för munnen (helst med armvecket). Och till dom som skakar hand trots dom är förkylda som fan.
kängaN0032619 Man sneezingimagesCAJTCEE8

Brutti ifrågasätter då varför zombies ALDRIG har skägg, och varför dom aldrig nyser.
o-ZOMBIE-facebook43ff9e761d6dfc3516f6ef3c9d73c447

Brutti delar ut en känga, till ökända Viaplay (som tidigare fått en känga av duon). Nu har de nämligen höjt sportpaketet till 299:- och detta gör Brutti rasande. Med all rätt. Kan den bästa kängan någonsin ha delats ut? Duon inser hur kränkta dom faktiskt är.
Viaplay-logoMED0000917vitakrankta1

Gäst: Brutti
Vinjett: Lene Marlin – Sitting Down Here

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Facebook IconTwitter IconInstagramInstagram